Danmark Går Sammen
Danmark går sammen

For børn

Dansk Skoleidræt opfordrer alle skoler – både voksne og børn til at hoppe med på den fælles gå-bølge 'Danmark går sammen' og dermed lægge gå-aktiviteter ind i hjemmeskolen. Det er bare at gå – og med hvert lille skridt er I en del af 'Danmark går sammen'.
VANDREBLOGGEN FRIE FODSPOR

Sådan får du ungerne ud at vandre: På skattejagt efter Kæmperne

For børn er det tit ekstra sjovt at vandre, når der er et mål, og vandringen kan blive en del af en leg. Kæmperne bygget af den danske recycle art activist Thomas Dambo, er et oplagt mål for børnefamilier, der vil på tur.

Kæmperne bygget af genbrugsmaterialer gemmer sig spredt over hele landet – ofte gemt lidt af vejen fra de større stier. De har hver deres personlighed og historie, som fortælles på skilte ved hver kæmpe.

Du kan finde et komplet overblik over Thomas Dambos kæmper på hans store troldekort. Der er kæmper både på Sjælland, Fyn og Jylland og på flere af øerne.

Danmark går sammen
Bevægelse i hjemmeskolen

’Ultra Nyt’ inspirerer børnene til idræt og bevægelse i hjemmeskolen

Mange børn savner fysisk aktivitet, nu hvor de er sendt hjem fra skole. Det har DR’s ’Ultra Nyt’ valgt at gøre noget ved.

Inspiration til skoledagen

Skoledagen er anderledes lige nu, hvor afstand og fjernundervisning er blevet den nye hverdag. Det kræver omstilling for både elever og lærere i en skoledag, som primært foregår foran skærmen. Her bliver bevægelse som del af den varierede skoledag endnu mere vigtig for at sikre både trivsel og læring. Kroppen skal med!

På linkene her, kan I finde inspiration til at få gang ind i skoledagen og til en række andre Coronavenlige aktiviteter.

Tæl Skridt
WE WALK

Skrald, skattejagt og strand

Når man er ude og gå en tur, kan det være ekstra motiverende at have et formål. Så hvorfor ikke kombinere gåturen med strandoprydningstur. Så gør du både noget godt for dig selv og for vores planet.

Hiv familien med ud og udfordr klassekammeraterne i, hvem der kan samle mest skrald på en strand nær jer!

Rigtig god tur og tak fordi du er med til at passe på vores kyster!

    Tæl dine skridt i uge 20

    Tilmelding åbner inden længe. Indtast navn og mail, så sender vi en mail, når du kan tilmelde dig.